Bersiap Menghadapi Revolusi Industri 4.0

Tentang Teknik Industri

[Berita Prodi] Teknik Industri

Program Studi Teknik Industri Universitas Bakrie

secara simultan dan berkesinambungan meningkatkan mutu dan kualitas pendidikan di Indonesia melalui Tri Dharma Perguruan Tinggi, yaitu Pendidikan dan Pengajaran; Penelitian dan Pengembangan; dan Pengabdian Kepada Masyarakat. Download Brosur

Operation Engineer for KAIZEN Committee at PT. Amerta Indah Otsuka.

I am Rischa Natasya an alumni of Industrial Engineering of Bakrie University, 2011. After graduation I joined PT. Amerta Indah Otsuka as KAIZEN Committee. My job requires me to organize cases in factory into systematical problem solving guideline. PDCA & DMAIC are now my daily snacks. Industrial Engineering in Bakrie University has equipped me with tons of knowledge so I can deliver my best performance in my workplace. The curriculum of Industrial Engineering at Bakrie University has guided me to understand knowledge from productivity, economics, technopreneurship through experiential learning.

coming up event